Dyrøy folkebibliotek

   
Middag for 25 kroner
Huskelisten er tom
Vis
Forfatter
Tittel
  • Middag for 25 kroner
Medansvarlig
Språk
  • Språk: Norsk (Bokmål)
Hylleplassering
  • 641.5 T
Klassifikasjon
År
  • 2020
Noter
  • "52 billige middager" - Omslaget Alle oppskriftene i denne kokeboken er laget med få og lett tilgjengelige ingredienser som inspirerer til å lage rimelig mat som metter, smaker godt og er bra for både kropp og klode. Å lage god mat på et lavt budsjett er både bærekraftig og trendy. Denne boken viser deg hvordan du kan spare penger på matbudsjettet, uten å gå på bekostning av smak. Marie Thrane deler enkle og sunne middagsoppskrifter som alle koster 25 kroner per porsjon, eller mindre! I tillegg får du vite hvor det lønner seg å handle, og hva som er smart å legge i handlekurven. Til hver oppskrift følger det med tips til hvilke råvarer du kan erstatte ingredienser med, slik at du ikke trenger handle inn nye matvarer til hver rett. Du får også smarte supersparertips og forslag til hva du gjør med middagsrestene, for å unngå matsvinn. Forfatteren, Marie Thrane, har en master i Folkehelsevitenskap. Hun er opptatt av å vise hvordan du kan spise bærekraftig og sunt, til en billig penge. Følg henne gjerne på instagram @middagfor25kr for mer inspirasjon.
ISBN
  • 978-82-05-53369-1
Tilgjengelige
  • 1/1
Venteliste
  • 0 (0)
*00001914nam  22002651  4500
*00137644
*008191112s2020    no     ar         00nob 9
*015  $a150333928$bBokbasen AS
*019  $bl
*020  $a978-82-05-53369-1$binnbundet
*025  $a9788205533691
*040  $aBokbasen AS
*0820 $a641.552$zh$223/nor
*0820 $a641.5$zb$223/nor
*090  $c641.5$dT
*10010$aThrane, Marie$d1994-$jNO$0(NO-TrBIB)1576134001619$8f
*24510$aMiddag for 25 kroner$cMarie Thrane ; alle matbildene i boken er tatt av Marie Thrane
*260  $aOslo$bGyldendal$c[2020]
*300  $a144 sider$billustrasjoner$c25 cm
*500  $a"52 billige middager" - Omslaget
*520  $aAlle oppskriftene i denne kokeboken er laget med få og lett tilgjengelige ingredienser som inspirerer til å lage rimelig mat som metter, smaker godt og er bra for både kropp og klode.  Å lage god mat på et lavt budsjett er både bærekraftig og trendy. Denne boken viser deg hvordan du kan spare penger på matbudsjettet, uten å gå på bekostning av smak. Marie Thrane deler enkle og sunne middagsoppskrifter som alle koster 25 kroner per porsjon, eller mindre! I tillegg får du vite hvor det lønner seg å handle, og hva som er smart å legge i handlekurven. Til hver oppskrift følger det med tips til hvilke råvarer du kan erstatte ingredienser med, slik at du ikke trenger handle inn nye matvarer til hver rett. Du får også smarte supersparertips og forslag til hva du gjør med middagsrestene, for å unngå matsvinn. Forfatteren, Marie Thrane, har en master i Folkehelsevitenskap. Hun er opptatt av å vise hvordan du kan spise bærekraftig og sunt, til en billig penge. Følg henne gjerne på instagram @middagfor25kr for mer inspirasjon.
*655 0$aKokebøker$2Bokbasen AS$9nob
*655 0$aKokebøker$2Bokbasen AS$9nno
*70010$aThrane, Marie$d1994-$efotogr.$jNO$0(NO-TrBIB)1576134001619$8f
*7400 $aMiddag for tjuefem kroner
^
Det finnes ingen anmeldelser for denne boken.
Klikk her for bli den første til å gi din mening
Vis
Lukk
Send til
Eks. navnStatusForfallsdatoTilhørerHylle
Ex1Tilgjengelig (ikke til norgeslån) Dyrøy folkebibliotek641.5